SUBARU XV

Doživite pustolovščino in ustvarite spomine.

Pripravite smuči, desko za surfanje in kolo, saj jih boste zdaj zagotovo morali vzeti s sabo. SUBARU XV ima prostor za prtljago, zaradi katerega lahko s sabo vzamete vse, kar potrebujete. Pripravljen je, da se skupaj odpravita na pot, ne glede na to, kam boste odpotovali – v mesto ali na podeželje.


Zunanja oprema

LED-luči s samodejno prilagoditvijo višine*1

Prilagodljive sprednje LED-luči (SRH) s samodejno prilagoditvijo višine kombinirajo kratke in dolge luči*1. Pri obračanju volana smer snopa svetloba iz sprednjih luči spremlja premikanje volana, kar zagotavlja boljšo vidljivost v ovinkih med nočno vožnjo.

Sprednje LED-meglenke*1

Sprednje LED-meglenke imajo odbojno notranjo površino, ki poveča vidljivost in varnost med nočno vožnjo.

Strešni nosilci*1*4

Strešni nosilci novega SUBARU XV-ja omogočajo prevoz vsega, kar potrebujete za potovanje.

18-inčna aluminijasta platišča*2

Nov SUBARU XV se od ostalih avtomobilov razlikuje zaradi nove zasnove platišč. Trpežna, vendar lahka platišča jasno pričajo o osebnosti, značaju in moči SUBARU XV-ja.

17-inčna aluminijasta platišča*3

Ta elegantna platišča, močna, vendar lahka, poudarjajo močan značaj SUBARU XV-ja.

Notranja oprema

Naslonjalo za roke na zadnjem sedežu*1

Notranjost novega SUBARU XV-ja omogoča kar največ udobja vsem potnikom, vključuje pa tudi naslonjalo za roke na zadnjem sedežu z vgrajenim držalom za kozarce.

Električna parkirna zavora (EPB)

Električno parkirno zavoro lahko aktivirate z enostavnim pritiskom gumba. EPB se lahko sprosti tudi samodejno s pritiskom pedala za plin.

Utor za banana priključek in USB

Povežite iPod*5 ali katero koli drugo napravo z utorom za banana priključek in utorom za USB, če želite glasbo poslušati prek avdiosistema SUBARU XV-ja. Poleg tega lahko zahvaljujoč štirim*6 USB utorom polnite več naprav hkrati.

Samodejna dvoobmočna klimatska naprava*1

Ta sistem ohranja želeno temperaturo v kabini. Zrak razporeja še učinkoviteje in tišje, pri čemer je sam pretok zraka iz ventilatorjev še boljši.

Sprednji sedeži s kontrastnimi šivi

Udobni sprednji sedeži imajo oranžne šive, ki novemu SUBARU XV-ju dajejo posebno osebnost in športni videz.

Zadnja kamera*1

Ko menjalnik prestavite v položaj za vzvratno vožnjo, zadnja kamera na zaslonu prikaže barvno sliko z linijami, ki vam pomagajo pri parkiranju.

Sprednja kamera*7

Kamera s sprednjim prikazom zahvaljujoč slikam, ki se projicirajo na večnamenski zaslon, izboljša sprednjo vidljivost v ovinkih in med parkiranjem vozila pred zidom.

SUBARU STARLINK*1

Sistem SUBARU STARLINK vam omogoča dostop do interneta, radia, aplikacij in drugega s pomočjo zaslona na dotik in glasovnih ukazov.

LCD zaslon

Nameščen je tako, da je jasno viden in vas hkrati ne ovira med vožnjo. Z velikostjo 4,2” prikazuje širok razpon uporabnih informacij, s katerimi imate lahko avtomobil pod nadzorom.

Strešno okno s funkcijo namestitve naklona in drsenja*8

Veliko drsno strešno okno z ročno nastavljivim senčilom zagotavlja dovolj svežega zraka in svetlobe vsem potnikom.

Apple CarPlay*9 in Android Auto*10

Uporabljajte svoje najljubše aplikacije s storitvijo Apple CarPlay*9 in Android Auto*10. Zahvaljujoč funkciji prepoznavanja glasovnih ukazov lahko brez uporabe rok ostanete osredotočeni na cesto.

Večnamenski zaslon

Večnamenski zaslon velikosti 6,3”*1 v zgornjem delu nadzorne plošče vam prikazuje uporabne informacije v dejanskem času. Ko uporabljate navigacijski sistem, se ta poveže z večnamenskim zaslonom in vam prikaže vse informacije, potrebne za potovanje, posebej ko se nahajate blizu ovinka ali križišča.

Rear Seat Reminder

Ta funkcija vas prek lučke na sprednjem zaslonu in zvočnega signala opomni, da pred izstopom iz avtomobila preverite, ali ste kaj pozabili na zadnjem sedežu.

X-MODE*11

Odkrijte pravo naravo avtomobila SUBARU XV zahvaljujoč najnovejši različici X-MODE. Izberite način [SNOW/DIRT] in obvladajte spolzke površine, prekrite s snegom, zemljo ali prodom ali način [D.SNOW/MUD] za posebej zahtevne ceste, na katerih bi lahko kolesa obtičala, na primer na visokem snegu ali blatu.

SI-DRIVE*12

Funkcija SI-DRIVE, Subaru Intelligent Drive, lahko glede na vaš slog vožnje uravnava odziv motorja in vam zagotovi trenutno moč in agilnost, ko si to zaželite. Izberite način Sport za trenuten in enakomeren odziv stopalke za plin ter športni način vožnje pri vseh hitrostih. Izberite način Intelligent za zmerno, enakomerno in gladko vožnjo po mestu, daljša potovanja in optimizacijo porabe goriva.

*1 Na voljo pri različicah STYLE, STYLE XTRA in PREMIUM.
*2 Na voljo pri različicah 2.0i.
*3 Na voljo pri različicah 1.6i.
*4 Potreben nakup nastavka za namestitev predmetov na streho.
*5 Apple, iPhone in iPod so registrirani zaščitni znaki podjetja Apple Inc.
*6 En pri različici PURE.
*7 Na voljo pri različicah STYLE XTRA in PREMIUM.
*8 Na voljo pri različici PREMIUM.
*9 Apple CarPlay je zaščitni znak podjetja Apple Inc., registriran v ZDA in drugih državah.
*10 Android in Android Auto sta zaščitna znaka podjetja Google Inc.
*11 X-MODE z dvema načinoma je na voljo v različicah 2.0.
*12 Dostopno pri različicah 2.0.

Apple CarPlay in Android Auto morda ne bosta na voljo pri vseh modelih in v vseh državah. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega zastopnika za vozila Subaru. Za previdno in varno vožnjo je vedno odgovoren voznik. Med vožnjo se ne dotikajte zaslona na dotik. Komunikacijske storitve so lahko v nekaterih državah plačljive.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom