SUBARU GLOBAL PLATFORM

Subaru Slovenia

Subaru Global Platform:
Užitek in sprostitev za vse.

Subaru Global Platform je platforma nove generacije, ustvarjena z izkoriščanjem celovitega znanja in izkušenj ter tehnološke usposobljenosti, ki jih je SUBARU pridobil skozi leta. Nova tehnologija je popolna rešitev, ki omogoča varen in hkrati zabaven občutek vožnje vsem potnikom, ne glede na vrsto ceste in vremenske pogoje. SGP, zasnovan za izpolnitev potreb potnikov, zagotavlja kar najvarnejšo in najbolj zabavno vožnjo vseh avtomobilov znamke Subaru.


Varnost je na prvem mestu

Najnovejši SUBARU GLOBAL PLATFORM je platforma, ki jo sestavlja pločevinasta osnova, na katero so nameščene konstrukcije in plošča karoserije, pregradna stena med motorjem in kabino, vzmetenje in drugi deli, kot je klimatski sistem. Eden od razlogov za zasnovo in projektiranje te konstrukcije je bila želja po skrajšanju časa in zmanjšanju naložb za izdelavo novih vozil. Gre za modularno konstrukcijo, ki se lahko z nekaj prilagoditvami uporablja kot osnova za proizvodnjo različnih modelov (tako po dimenzijah kot modelu vozila).


Za zabavno vožnjo

Kakšna je torej osnovna razlika med modeli, proizvedenimi na starih platformah, in modeli, zasnovanimi na SGP-ju? Predvsem je zdaj bolj omejeno premikanje karoserije, volan je bolj dinamičen, zavore se bolje odzivajo, hod stopalke pa je krajši in bolj trden. Te razlike so dovolj opazne, da jih zaznajo tudi manj izkušeni vozniki.


Kar največje udobje

Neprijetne vibracije in hrup sta kar najbolj zmanjšana, da lahko vsi potniki uživajo v potovanju in pogovorih v avtomobilu. Izboljšanje vzmetenja in velika trdnost podvozja omogočata, da je kabina udobna vsem potnikom. Subaru Global Platform omogoča užitek in sproščenost vsem voznikom in potnikom.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom