Ali je mogoče z električnim avtomobilom doživeti pravo 4x4 izkušnjo?
Seveda, ker je to Subaru.

Solterra je nova zvezda v svetu 4x4 pogona.
Prvi, 100% električni Subaru združuje dolgoletne izkušnje iz sveta štirikolesnega pogona in vrhunsko zmogljivost elektromotorja, kar zagotavlja nepozabno izkušnjo vožnje.

Nova Solterra vas bo zaradi novih tehnologij, ki so vedno v prvemu planu, popeljala na katero koli destinacijo z največjo varnostjo. Preizkusite jo in odkrijte nov Subaru stil.

Moč, robustnost in dinamika: tipični elementi Subarujeve duše ter moderna oblika se združujejo z elektriko, kar daje življenje SUV coupeju s prepoznavno identiteto.
Rezultat? Nov dizajn, v katerem vsestranskost, učinkovitost in udobje skupaj ustvarjajo edinstven slog.

VARNOST
Solterra ponuja celoten nabor inovativnih sistemov za preprečevanje trkov, kot sta SUBARU Safety Sense in e-SUBARU GLOBAL PLATFORM, medtem ko baterija tvori edinstveno kontrukcijo s šasijo vozila za doseganje večje togosti.
UDOBJE
Zaradi svoje zasnove je Solterra še bolj prostorna in tako je vsako potovanje udobnejše zaradi tišine in notranje opreme, ki ponuja maksimalno udobje.
ZNAČILNOSTI
Zahvaljujoč sistemu X-MODE Solterra omogoča oprijem na vseh površinah in v vseh vremenskih razmerah ter sledi vozniku Subaruja v vseh nepozabnih trenutkih vsakdanjega življenja.

NOV DIZAJN IN DVA PAKETA OPREME

Novi mejniki pogona 4x4, namenjeni trajnostni prihodnosti.
Solterra je zasnovana tako, da na novo definira koncept štirikolesnega pogona v svetu električnih vozil in ponuja edinstven užitek v vožnji.

Odkrijte model zase.

4E-xperience
Glavna oprema:
  • Drive Mode Select
  • Panoramic View Monitor
  • Električno odpiranje vrat prtljažnika
  • SUBARU Safety Sense
  • 12,3-palčni zaslon z navigacijo
4E-xperience+
dodatno:
  • 20-inčna aluminijasta platišča
  • Avdio sistem Harman Kardon
  • Panoramska streha
  • Brezžični polnilec telefona
  • Funkcija zapomnitve položaja sedeža voznika in vzvratnega ogledala

8 letna garancija z
z neomejenimi km SAFE8

Poraba energije v kombiniranemu načinu WLTP min-max (Wh/km) 160-179. Emisije CO2 pri kombiniranemu načinu WLTP (g/km) 0. Avtonomija za kombinirani način (WLTP):416 - 466. Ti podatki lahko variirajo glede na izbrano opremo, možno dodatno opremo, način vožnje in ostale faktorje. Slika je zgolj informativna. Za končne informacije o predstavljenih lastnostih in dodatne podrobnosti se obrnite na svojega pooblaščenega prodajalca Subaru.

SUBARUSAFE8 (8 let garancije z neomejinimi km) - prva tri leta ali 100.000 km krije tovarniška garancija v skladu s pogoji, določenimi v garancijski knjižici. Naslednjih pet let, od dneva po poteku triletne tovarniške garancije ali prevoženih 100.000 km (odvisno od tega, kar nastopi prej), ste deležni kritja garancije SUBARUSAFE8 v skladu s pogoji, določenimi v pogodbi o garanciji družbe Real Garant. Za več informacij se obrnite na pooblaščenega zastopnika.
© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom