Solterra

Popolni spoj vsestranskosti in udobja.

Ne le vsestranskost in udobje, temveč popolna vozniška izkušnja v imenu zabave, varnosti in inovativnosti za uživanje v vsakem potovanju.


Zunanja oprema

Električno odpiranje vrat prtljažnika

Z dotikom enega gumba se prtljažnik počasi odpre in zapre. Skupna širina odpiranja se lahko nastavi.

Zaščita prtljažnika

Zaščita prtljažnika zagotavlja potrebno zasebnost in pomaga preprečiti krajo. Ko je ne uporabljate, jo lahko pospravite pod podnico.

Sprednje LED-luči s samodejno prilagoditvijo višine

LED žarometi z avtomatsko nastavitvijo višine združujejo dolge in kratke luči opremljeni pa so tudi s sistemom prilagodljivih dolgih luči (AHS). Ta sistem izboljša vidljivost in s tem varnost med nočno vožnjo s samodejnim vklopom in izklopom dolgih luči, odvisno od prometa in voznih razmer.

Notranja oprema

Paddle Shift

Paddle Shift omogoča trenutni nadzor stopnje regenerativnega zaviranja za prilagoditev pogojem vožnje brez umikanja roke z volana.

Digitalno notranje vzvratno ogledalo

Slika z zadnje kamere se prikazuje na vzvratnem ogledalu in tako omogoča jasen pregled brez ovir zaradi potnikov zadaj ali slabega vremena.

Panoramic View Monitor (PVM)

Slike v dejanskem času s kamer, nameščenih okrog vozila, se prikazujejo na osrednjem zaslonu velikosti 12,3“, kar zagotavlja vizualno pomoč tudi pri nizki hitrosti.

Wireless Phone Charger*

Brezžični polnilec baterij v skladu s standardom Qi. Napravo preprosto položite nanj in začela se bo polniti (brez potrebe po vklopu kabla).

USB-vhodi tipa C

Dva USB-priključka tipa C, en sprednji in en zadnji, omogočata praktično polnjenje pametnega telefona, tablice itd. s katerega koli mesta v vozilu.

Premium Harman/Kardon Audio*

Šest sprednjih in štirje zadnji zvočniki ter subwoofer, zasnovani posebej za Solterro, omogočajo visoko kakovost zvoka za vse potnike.

Panoramska streha*

Panoramska streha omogoča občudovanje edinstvene pokrajine iz udobja lastnega sedeža in uživanje v popolni notranji osvetlitvi.

Ogrevan volan*

Celoten volan je ogrevan, kar omogoča topel občutek v vsakem položaju. Samodejni vklop in upravljanje temperature povečata praktičnost vožnje.

Osrednja konzola

Napredna zasnova osrednje konzole je ustvarjena z uporabo sistema shift by wire. Pod njo se nahaja vsestranski prostor za odlaganje predmetov, vsi ukazi pa so razporejeni tako, da je njihova uporaba kar najenostavnejša.

LCD-zaslon

Visoko nameščen TFT LCD-zaslon velikosti 7’’ predstavlja napredno zasnovo. Ker je nameščen nad volanom, njegov položaj zmanjša potrebo po umiku oči s ceste, da lahko voznik ostane osredotočen na dogajanje v prometu.

Osrednji zaslon velikosti 12,3''

Velik osrednji zaslon zagotavlja visoko stopnjo vidljivosti in kar najmanj bleščanja, kar omogoča optimalno berljivost. S svojo namestitvijo ustvarja občutek prostornosti in omogoča kar najenostavnejšo uporabo.

Funkcija zapomnitve položaja sedeža voznika*

Funkcija memoriranja položaja voznikovega sedeža je povezana s položajem ogledala s čimer se poveča udobje pri vožnji. Poleg tega se sovoznikovo ogledalo samodejno premakne navzdol, ko je avto v vzvratnem položaju; za boljšo vidljivost pri vzvratni vožnji.

*Samo u verziji 4E-xperience+

Vedno povezan

SUBARU Care

Odkrijte novo raven povezljivosti z aplikacijo SUBARU Care in ostanite povezani z vašo Solterro, tudi ko vas ni v njegovi bližini.

eCall

Sistem samodejno obvesti center eCall, če se zračne blazine aktivirajo, in pošlje informacije o položaju, času in številki šasiji operaterju, ki nato pošlje reševalno vozilo. Funkcijo je mogoče upravljati tudi ročno.

Storitve na daljavo

Upravljajte klimatsko napravo na daljavo, spremljajte stanje baterije in nastavite program polnjenja.

Mreža za polnjenje podjetja Subaru

Brezskrbno načrtujte svoja potovanja z izbiro polnilnih postaj glede na svojo lokacijo ali medtem ko ste na poti.

Poišči moj avtomobil

Poiščite svojo Solterro ne glede na to, kje ste jo parkirali.

Stanje avtomobila

Preverite na daljavo, ali so vrata pravilno zaprta, in jih zaprite, če so odprta.

SUBARU Care

Obvestilo lahko prejmete za vsako opozorilo, odkrito na Solterri, prav tako pa lahko kadar koli preverite informacije, na katere vas opozarjajo lučke.

Statistični podatki o vožnji

Dostopajte do statističnih podatkov o svojih potovanjih in jih preučite ter tako izboljšajte svojo vožnjo in povečajte učinkovitost.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom