OUTBACK

Zanesite se na osnovne SUBARUJEVE tehnologije.

Subarujeva tehnologija vsakemu avtomobilu zagotavlja zmogljivost, varnost ter zanesljivost, s katerimi lahko vsi potniki povsem brezskrbno uživajo v potovanju.


Motor Boxer Subaru

Subaru že več kot 50 let predano nadgrajuje edinstvene lastnosti motorja Boxer (v primerjavi z drugimi vrstami motorjev). Motor Boxer je trpežen in zanesljiv in ima ploščato konfiguracijo z bati, nameščenimi pod kotom 180 stopinj, ki se premikajo vodoravno in tako zagotavljajo kar največjo stabilnost ob kar najmanj vibracijah.

Symmetrical All-Wheel Drive

Pogon na vsa štiri kolesa Symmetrical AWD omogoča stabilno in varno vožnjo na raznih cestnih površinah. Active Torque Split za boljši oprijem na mokrih in spolzkih cestah enakomerno razporedi moč na vsa štiri kolesa.

Lineartronic

Lineartronic omogoča širok razpon hitrosti in nov hidravlični sistem, ki omogoča gladko in kontinuirano menjavanje prestav, učinkovito in enakomerno pospeševanje, odlične vozne zmogljivosti in učinkovitejšo porabo goriva.

Subaru Global Platform

SGP omogoča proizvodnjo prostornih in udobnih avtomobilov, ki se enostavno vozijo in potnikom omogočajo popolno varnost ter edinstveno vozno zmogljivost. Večja togost karoserije pomaga zmanjšati vibracije in neprijeten hrup zahvaljujoč povsem optimizirani notranji konstrukciji podvozja s plastično ojačitvijo prečnih delov vrat prtljažnika zaradi povečanja togosti in odpornosti proti zvijanju ter drugim lastnostim.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom