OUTBACK


Boxer motor

Malo vozil vliva toliko zaupanja kot prav novi Outback. Zasluga za to gre motorju SUBARU BOXER z vodoravno, nasproti ležečimi valji, kjer se bati gibljejo pod medsebojnim 180 stopinjskim kotom. Prerez je zato nižji in bolj ploščat, kot pri drugih vrstah motorjev. To dejstvo omogoča pogonskemu sklopu in celotnemu vozilu nižji položaj težišča in bolj uravnovešeno razporeditev mas. Gibanje med seboj nasprotnih parov batov pa na naraven način duši tresljaje.

Večja stabilnost

Vozilo s ploščato obliko motorja, ki je nameščen nižje na šasijo je v celoti bolje uravnoteženo in bolj odporno na vplive bočnih sil kot vsa druga vozila

Trajna zmogljivost

Ploščata oblika motorja je naravno čvrsta in uravnovešena ter skoraj brez tresljajev v primerjavi z ''V'' motorji ali 4 valjnimi ''vrstnimi'' motorji. Tak motor je tudi trdnejši in zanesljivejši.

Symmetrical All-Wheel Drive

Vsekolesni pogon AWD Subaru razporedi pogonsko moč na vsa štiri kolesa in tako zagotovi boljši oprijem na vseh, tudi najbolj spolzkih podlagah. Vsekolesni pogon AWD Subaru je zasnovan v vodoravni ravnini, ki zagotavlja nizek položaj težišča in vrhunsko ravnovesje za varno in stabilno vožnjo.Samodejni brezstopenjski menjalnik Lineartronic

Samodejni brezstopenjski menjalnik Lineartronic deluje v popolnem sozvočju z motorjem SUBAR BOXER in vsekolesnim pogonom symmetrical AWD. Idealen je za hitro, progresivno prestavljanje, ki zagotavlja tekoče pospeševanje, izjemne vozne lastnosti in najnižjo porabo goriva, pri najučinkovitejših vrtljajih motorja. Vsekolesni pogon z aktivno razporeditvijo navora pa omogoča usmerjanje pogonskega navora v odvisnosti od lastnosti vozne površine na kolesa z najboljšim oprijemom.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom