OUTBACK

Vrhunske zmogljivosti      Prirojena eleganca

Nova elegantna oblika Outbacka zagotavlja vrhunsko udobje in vozne lastnosti, njegov mišičast in krepak videz pa poudarja njegove bleščeče zmogljivosti. Rezultat je občutek varnosti, ki vas bo spremljal na vseh poteh in ob vsakem vremenu.


Zunanja oprema

Žarometa s funkcijo samodejnega prižiganja

Svetlobno tipalo samodejno prižge žarometa v mraku in ju ugasne, ko izvlečete ključ iz kontaktne ključavnice.                

Sprednji luči za meglo 

Ti učinkoviti luči za meglo izboljšata vidljivost med vožnjo v megli.

18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine

Ekskluzivna in estetska 18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine s svojo aerodinamično obliko pomagajo pri gospodarni  porabi goriva. Skupaj z visoko zmogljivimi pnevmatikami 225/60R18 so vgrajena serijsko pri različici Premium.

Spojler

Spojler s svojo eleganco in aerodinamično obliko poudarja linijo vrat prtljažnega prostora. Zadnja stran je pred morebitnimi praskami, ki bi nastale ob polnjenju ali praznjenju prtljažnega prostora zaščitena s črno oblogo.   

Strešni tračnici

Strešni tračnici novega Outbacka so pripravljene za prevoz vsega, kar boste potrebovali na svojih poteh.

Notranja oprema

Sistem za vstop in zagon motorja brez ključa

Za odklepanje/zaklepanje vrat potniškega ali prtljažnega prostora zadošča le dotik ustrezne kljuke. Motor zaženete s pritiskom gumba. S pomočjo 5-številčne PIN kode lahko vstopite v vozilo, ne da bi potrebovali ključ.

USB vhodi

Da bodo baterije vaših elektronskih naprav vedno napolnjene poskrbijo USB vhodi, ki so na voljo spredaj in zadaj.  

8-smerno samodejno nastavljiv voznikov sedež (z oporo ledvenega dela hrbtenice)

Po zaslugi samodejno 8-smerno nastavljivega sedeža boste zlahka našli idealen položaj za volanom.

Televizijska kamera za pogled nazaj

Televizijska kamera za pogled nazaj na zaslonu prikazuje barvno sliko dogajanja za vozilom med vzvratno vožnjo. Pomožne črte dodatno pomagajo vozniku pri vzvratnem parkiranju.

Televizijska kamera za pogled naprej in vstran

Televizijska kamera za pogled naprej izboljša pogled voznika zlasti v ovinku ali kadar parkirate vozilo pred zidom. Bočna televizijska kamera pa omogoča pregled nad dogajanjem v mrtvem kotu. Omogoča predvsem varno vožnjo po ozkih ulicah.

Navigacija *1

Pri novem Outbacku se navigacijska navodila prikazujejo na osrednjem LCD zaslonu, saj voznik tako lažje sledi navodilom, ker ni potrebno gledati na glavni prikazovalnik navigacijskega sistema. 

Harman/Kardon Audio System*1

Sistem je zasnovan za vrhunske akustične dosežke. Dva ovalna zvočnika sta nameščena v sprednjih vratih, druga dva pa v zadnjih.

Apple CarPlay*2 in Android AutoTM*3

Uporabite najbolj priljubljene aplikacije s pomočjo Apple CarPlay*3 ali Android Auto*4. Po zaslugi funkcij prepoznavanja glasu in prostoročnega upravljanja lahko ostanete osredotočeni na cesto.

   

Pomična streha

Veliko stekleno pomično streho je mogoče odpreti s pomikom ali nagibom. Opremljena je z notranjim pomičnim senčnikom in funkcijo auto-reverse za več svetlobe v potniški kabini.

Udobni zadnji sedeži

Notranjost Outbacka smo načrtovali z mislijo na udoben prostor potnikov na zadnjih sedežih. Sedeži s spremenljivim naklonom naslonjal zagotavljajo vrhunec udobja v teku dolgih potovanj.

Odlagalni pladenj v osrednji konzoli

Velik odlagalni pladenj v osrednji konzoli lahko vsebuje večje število zgoščenk, posebni predali pa so namenjeni drobižu, karticam in pisalom.

Osvetlitev

Modra osvetlitev notranjosti daje potniškemu prostoru Outbacka pridih prefinjene sodobnosti. Tudi odstranljiva držala za pijače in odlagališča v osrednji konzoli so osvetljeni z elegantno modro svetlobo.

Tovor in razporeditev sedežev

Več prostora za vas in vaše potrebe. Nakladalna površina je večja in bolj ravna. Sprejme 4 kovčke s po 80 litri. Naslonjala zadnjih sedežev je mogoče položiti v razmerju 60/40 tako, da poleg potnikov hkrati lahko prevažate še večje predmete.

Obvolanski prestavni ročici (1)

Ko boste želeli doživeti edinstven in razburljiv čar športne vožnje boste uporabili Outbackovi obvolanski prestavni ročici.  

SI-DRIVE (2)

Sistem pametne vožnje SUBARU (Intelligent Drive – SI-DRIVE) lahko v trenutku prilagodi odziv motorja in menjalnika vašemu slogu vožnje, razmeram na cesti ali nepredvidljivim dogodkom, na katere bi utegnili naleteti. SI-DRIVE takoj spremeni odziv na pritisk stopalke plina in spremembo prestavnih razmerij samodejnega menjalnika tako, da zagotovi optimalno zmogljivost v vseh razmerah.

Sport mode

Športni način vožnje zagotavlja odzivnost pri vseh hitrostih. Takoj boste začutili veliko sposobnost pospeševanja in živahnost vozila. Omogoča brezmejni užitek v vožnji tako na hitrih kot na zavitih cestah.

Intelligent Mode

Z vklopom pametnega načina vožnje vam sistem SI-DRIVE zagotavlja dober odziv ob hkratnem spoštovanju okolja. Navor, ki vam je na voljo, zagotavlja tekočo vožnjo hkrati z gospodarno porabo goriva. Občutek vsestranskega nadzora tudi v dežju ali na zasneženih cestah. 

X-MODE

X-MODE vam omogoča nadzor s preprostim pritiskom na gumb. Ta tehnologija vpliva na motor, menjalnik, vsekolesni pogon AWD, zavore in druge komponente ter omogoča varno vožnjo v slabih voznih razmerah in neprehodnih poteh. Ko je X-MODE vklopljen vam bo Hill Descent Control pomagal vzdrževati stalno hitrost vožnje po klancu navzdol.

Tipka za električno odpiranje vrat prtljažnega prostora

Zadošča pritisk tipke in električno odpiranje vrat prtljažnega prostora vam bo olajšalo nalaganje in razlaganje prtljage.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom