OUTBACK

Dolga in varna potovanja.

Notranjost novega Outbacka, izdelana iz najboljših materialov, omogoča vsem potnikom, tako na sprednjih kot zadnjih sedežih, več prostora. Inovativne funkcije in tehnologije vam zagotavljajo mirno potovanje.


Zunanja oprema

LED-luči (SRH)

Sprednje LED-luči s samodejno prilagoditvijo višine vam omogočajo optimalno vidljivost tako podnevi kot ponoči ter kombinirajo kratke in dolge luči (SRH). Pri obračanju volana smer snopa svetlobe iz sprednjih luči spremlja premikanje volana, kar med nočno vožnjo zagotavlja v ovinkih odlično vidljivost.

18-inčna aluminijasta kolesa*1

Zahvaljujoč tem velikim in močnim 18-inčnim aluminijastim kolesom boste kos vsem cestam.

Sprednje LED-meglenke

LED-meglenke omogočajo večjo vidljivost ponoči in v neugodnih vremenskih pogojih ter avtomobilu dajo impresiven videz.

Zadnje LED-luči

Tridimenzionalne zadnje luči omogočajo vidljivost avtomobila z velike oddaljenosti.

Zaščita sprednjega in zadnjega branika

Zaščita sprednjega in zadnjega branika omogoča večji občutek varnosti.

Strešni nosilci*2

Zahvaljujoč integriranim zložljivim prečnim palicam nakup posebnih nastavkov za strešne nosilce ni potreben.

Električno prostoročno odpiranje vrat prtljažnika

S to funkcijo lahko vrata prtljažnika odprete samo s približevanjem avtomobilu, kar je še posebej uporabno, ko imate polne roke.

Notranja oprema

Osrednji zaslon velikosti 11,6"

Zaslon na dotik velikosti 11,6" je velik in intuitiven. Omogoča vam enostavno upravljanje avdiosistema in drugih funkcij, podobno kot če bi imeli v roki pametni telefon. Ponuja tudi širok razpon uporabnih funkcij, kot sta Apple CarPlay*3 in Android Auto*4.

Naslonjalo zadnje klopi, ki se lahko prekucne po delih (60/40)

Naslonjalo zadnje klopi, ki se lahko prekucne po delih (60/40), omogoča hkratni prevoz dolgih, ogromnih predmetov in potnikov.

Vrhunski avdiosistem s tehnologijo Harman/Kardon*5

Zahvaljujoč tehnologiji Harman/Kardon, GreenEdge, lahko vsi potniki poslušajo visokokakovostno glasbo.

Vodoodbojna prevleka za sedeže*6

Vodoodbojna prevleka za sedeže iz poliuretana je odporna tudi proti umazaniji, blatu in zemlji. Čiščenje je enostavno, da lahko brezskrbno uživate v svojih pustolovščinah.

Samodejna dvoobmočna klimatska naprava

Ta sistem, ki omogoča nastavitev in ohranjanje različne temperature na voznikovi in sovoznikovi strani, je izboljšan z ukazi, vgrajenimi v sistem za informiranje in zabavo.

Prtljažnik

Zahvaljujoč zaščiti, nastavljivi po višini, je nalaganje prtljage še lažje. Poleg tega lahko zahvaljujoč električnemu odpiranju vrata prtljažnika odprete s samim približevanjem avtomobilu.

Napredni sistemi pomoči pri vožnji: Driver Monitoring System (DMS)

Driver Monitoring System je sistem prepoznavanja obraza, ki s pomočjo ustrezne kamere zazna morebitne znake utrujenosti ali nepozornosti voznika. DMS lahko prepozna do pet voznikov z vnaprejšnjo zapomnitvijo nabora nastavitev in tako zagotovi udobno in po meri prilagojeno doživetje vožnje.

Opozorila

Če sistem Driver Monitoring System zazna, da je voznikova pozornost zmanjšana ali je zaspan, ga bo na to opozoril s pomočjo lučke in zvočnega signala.

Samodejna prilagoditev nastavitev*5

Ne glede na starost in postavo DMS samodejno nastavi položaj sedežev, zunanja vzvratna ogledala in klimatski sistem v skladu z vnaprej izbranimi voznikovimi nastavitvami.

X-MODE - 2 načina delovanja

Pri novi različici funkcije X-MODE, ki se serijsko nahaja v vseh paketih opreme, boste odkrili pravi potencial novega Outbacka. Na zaslonu na dotik izberite način delovanja [SNOW/DIRT] za spolzke površine ali način delovanja [D.SNOW/MUD] za posebej zahtevne ceste, kjer bi lahko kolesa obtičala.

SI-DRIVE

Funkcija SI-DRIVE, Subaru Intelligent Drive, lahko glede na vaš slog vožnje uravnava odziv motorja in vam zagotovi trenutno moč in agilnost, ko si to zaželite. Izberite način Intelligent za zmerno, enakomerno in gladko vožnjo po mestu, daljša potovanja in optimizacijo porabe goriva. Izberite način Sport za trenuten in enakomeren odziv stopalke za plin ter športni način vožnje pri vseh hitrostih.

*1 Temno sivi na voljo v različici STYLE, temni metalik dostopen v različici 4DVENTURE, obdelani temni metalik dostopen v različici PREMIUM.
*2 Na voljo v različici STYLE in PREMIUM, zeleni detajli na v različici 4DVENTURE.
*3 Apple CarPlay je zaščitni znak podjetja Apple Inc., registriran v ZDA in drugih državah.
*4 Android™ in Android Auto™ sta zaščitna znaka podjetja Google Inc.
*5 Na voljo pri različici PREMIUM.
*6 Na voljo pri različici 4DVENTURE.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom