CROSSTREK

Temelj tehnologije podjetja SUBARU.

Subarujeva tehnologija omogoča doživetje za volanom, ki vam ga lahko zagotovi samo Subaru. Ta sistem omogoča ohranitev visokih standardov udobja, izvedbe in varnosti ter hkrati vzbuja močna čustva in zagotavlja zabavo vsem potnikom.


SUBARU e-BOXER

Od vsakodnevne vožnje do drznejših avantur na prostem - SUBARU e-BOXER ponuja športno ter hkrati udobno in tiho vožnjo, tudi na najzahtevnejših cestah. Motor e-BOXER nove generacije kombinira bencinski motor BOXER z električnim za doseganje močnega in trenutnega navora ter odzivnega in naravnega pospeševanja.

Motor Boxer Subaru + električna pogonska enota

Za doseganje učinkovite vožnje sistem e-Boxer Subaru uravnava razmerje uporabe dvolitrskega motorja z neposrednim vbrizgom in električnega motorja ter se tako prilagaja različnim pogojem vožnje. V kombinaciji z menjalnikom Lineartronic doseže še večjo tišino, enakomernost vožnje in moč za udobno ter prijetno vožnjo v raznih situacijah. Električna pogonska enota in baterijski sklop sta vzdolžno razporejena. Motor se nahaja zelo nizko, s čimer takšna postavitev sistema prispeva k še nižjemu težišču in boljši razporeditvi teže vozila.


Odzivnost na ukaze in stabilnost v ovinkih

Medtem ko lahko pri drugih sistemih na sposobnost upravljanja vpliva dodatna teža električne pogonske enote, strateška postavitev komponent sistema e-BOXER Subaru zagotavlja stabilnost celega vozila. e-BOXER se zahvaljujoč svoji konfiguraciji nahaja zelo nizko, baterija in ostale komponente pa so nameščene nad zadnjo osjo, kar omogoča hiter odziv in večjo stabilnost v ovinkih.


Vznemirljiv na avtocesti. Varen med terensko vožnjo.

Sistem e-BOXER Subaru na področju pospeševanja konkurira bencinskim vozilom višjega razreda ter ponuja vznemirljive lastnosti in varno vožnjo na blatnih in neravnih cestah.


Mestna vožnja je udobna in enostavna

Kompakten električni motor visoke zmogljivosti omogoča hitro in odzivno pospeševanje v primeru vožnje z enakomerno hitrostjo ali po upočasnjevanju, kar omogoča udobno mestno vožnjo brez stresa, tudi v času prometnih gneč.


Motor BOXER SUBARU

Motor BOXER ima konfiguracijo z vodoravno nasproti nameščenimi cilindri in bati, ki se premikajo vodoravno in nasprotno. Subaru ta ekskluzivni in zanesljiv motor z dolgo življenjsko dobo in edinstveno zmogljivostjo razvija že 50 let.

Naravno uravnotežen

Konfiguracija motorja je izjemno čvrsta in uravnotežena, kar predpostavlja manj vibracij glede na druge vrste motorjev.

Večja stabilnost

Ker je blok motorja bolj ploščat in je težišče nižje, je vozilo stabilnejše kot pri katerem koli drugem tipu motorja.

Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Subarujev simetrični štirikolesni pogon (AWD) razporedi moč na vsa štiri kolesa, kar omogoča boljše prileganje na vseh površinah, tudi tistih najbolj spolzkih. Subarujev pogon AWD se razvija vodoravno, kar pomeni, da se težišče nahaja nizko, vozilo pa je uravnoteženo, s čimer je vožnja varna in stabilna.


Lineartronic + AWD z aktivno porazdelitvijo navora

Lineartronic je popoln za hitro in postopno prestavljanje, s čimer motor ohrani najučinkovitejše število obratov, in za enakomerno pospeševanje, visoko zmogljivost vozila in manjšo porabo goriva. V kombinaciji s sistemom AWD z aktivno porazdelitvijo navora omogoča trenutno prilagoditev navora motorja glede na pogoje na cesti, tako da ga razporedi na kolesa z večjo vlečno silo.


Subaru Global Platform

Najnovejše tehnologije napredne platforme Subaru Global Platform in čvrstejša konstrukcija podvozja skupaj s sistemom AWD podjetja Subaru, ki se neprestano izpopolnjuje že več kot 50 let, vsem potnikom ponujajo neprekosljiv občutek varnosti in zabave. Zahvaljujoč izboljšavam v uporabi konstrukcijskih materialov in čvrstosti točk montiranja vzmetenja je celotna dinamika vožnje močno izboljšana, da lahko vsi uživajo v prijetnem in izpopolnjujočem skupnem času.

1. Zagotovljena zabava
Boljše upravljanje vozila pomeni, da imate kar največji nadzor nad avtomobilom, s čimer se lahko izognete možnim nevarnostim. Tako varno vozilo je zabavno voziti v vseh pogojih.

2. Nova konstrukcija podvozja
Povsem obnovljena konstrukcija podvozja in širša uporaba konstrukcijskih lepil pomagata pri zmanjševanju nenadnih premikov avtomobila med vožnjo. To zagotavlja večjo natančnost upravljanja in boljšo dinamiko vožnje ter stabilnost na vseh tipih cest.

3. Prostorna kabina
Zmanjšanje vibracij in hrupa vsem potnikom omogoča večje udobje med potjo. Izboljšano vzmetenje in čvrsto podvozje omogočata prostornejšo in udobnejšo kabino za vse potnike.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom