Vse se začne tukaj.

Vse se začne, ko vstopite v nov Crosstrek.

Robusten in drzen dizajn vas bo spodbudil, da se odpravite na pot, izboljšana dinamika vožnje pa vam bo zagotovila brezkompromisno udobje na vseh vrstah cest. Zahvaljujoč najnovejšim tehnologijam varnosti ter obveščanja in zabave podjetja Subaru je edino, o čemer boste morali razmišljati, to, kako uživati v trenutku.

S Crosstrekom se vsaka vaša strast spremeni v novo potovanje.
Začnite ga s testno vožnjo.

CROSSTREKOVE NOVOSTI SE ZAČNEJO TUKAJ.

KO SE SREČATA DIZAJN IN INOVATIVNOST.

Sedemdeset let raziskav in inovacij podjetja Subaru zagotavja kar največjo kakovost vse do najmanjših detajlov, kar vam ponuja edinstveno doživetje vožnje in vam omogoča, da se odpeljete do katerega koli cilja.
Nov Crosstrek je popolna izbira za vse tiste, ki iščejo višji standard varnosti in nov dizajn, navdihnjen s svetom zunaj običajnih cest. Spremljal vas bo povsod, kamor želite, ob zagotovitvi kar največjega udobja.

ODKRIJTE VSE DETAJLE VNAPREJ

Crosstrekov mešani cikel WLTP: poraba 7,7 (l/100 km); izpusti CO2 174 (g/km).

*1 EyeSight je sistem pomoči pri vožnji, ki ne deluje nujno popolno v vseh pogojih vožnje. Za varno in previdno vožnjo ter spoštovanje cestnih predpisov je vedno odgovoren voznik. Učinkovitost sistema je odvisna od številnih dejavnikov, kot so vzdrževanje vozila, vremenski pogoji in stanje na cesti. Izčrpne informacije o delovanju in omejitvah sistema Eyesight poiščite v uporabniškem priročniku, vključno z informacijami, navedenimi v tej brošuri.

*2 Apple CarPlay je blagovna znamka podjetja Apple Inc., registrirana v ZDA in drugih državah.

*3 Android in Android Auto sta blagovni znamki podjetja Google Inc.

*4 Prva tri leta ali 100.000 km krije tovarniška garancija, v skladu s pogoji, ki jih določa garancijska knjižica. Naslednjih pet let, začenši z dnem, ki sledi po poteku tovarniške garancije v trajanju treh let ali 100.000 km (odvisno od tega, kaj nastopi prej, brez vplivanja na dvoletno zakonsko garancijo), krije garancija SUBARUSAFE8, v skladu s pogoji, navedenimi v pogodbi o garanciji podjetja Real Garant. Za dodatne podrobnosti se obrnite na uradne zastopnike.

IZPOLNITE OBRAZEC IN GA PREIZKUSITE.

Vaša zahteva je poslana.
Hvala, da ste se oglasili.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom