Subaru Slovenia

Vzmetenje in Obese

Subaru Slovenia

Vzmetenje in obese

Subaru je razvil povsem novo šasijo, da bi udobje in vodljivost vozila ponesel do novih ravni. Ena njenih posebnosti je sistem zadnjih obes z dvojno prečno nihajno roko. Ta sistem izboljšuje stik pnevmatik s podlago in enakomerno blaži cestne neravnine ter omogoča izjemno udobje potnikom med vožnjo. Izboljšana je tudi vodljivost vozila zaradi boljšega oprijema sprednjih koles s pomočjo bolj toge namestitve sprednjih obes od klasične. 

Nadzor obremenitve

Zadnji obesi z dvojno nihajno roko stalno zagotavljata ustrezen položaj koles glede na podlago in dajeta občutek varnosti med vožnjo. Tudi na razritih cestah in med vožnjo skozi ovinke je zagotovljen stabilen pogon, ki še izboljšuje splošno varnost.  

Natančen nadzor

Togost sprednjih obes vozila WRX STI smo povečali s pomočjo konstrukcije iz kovanega aluminija s krogličnimi ležaji. Obese z dvojno nihajno roko so oblikovane tako, da omogočata izjemno natančen oprijem s cestiščem in vozniku omogočata neposreden odziv. Vse ob prefinjeni nastavitvi, ki vozniku in potnikom omogoča vrhunski užitek v vožnji.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom