Subaru Slovenia

SI-DRIVE

Subaru Slovenia

SI-DRIVE

Za vožnjo po vašem okusu

Ta sistem vozniku omogoča, da po svojem okusu prilagodi odzivnost vozila tako, da izbere enega od treh načinov upravljanja:
• Intelligent 
• Sport 
• Sport Sharp 

Mogoče je prehajati z enega načina na drugega s preprosto izbiro želenega načina v odvisnosti od voznih razmer ali okusa voznika. Tako motor Subaru Boxer, kot prenos S-AWD prične nadzirati računalnik: odvisno od izbranega načina SI DRIVE, je mogoče prehajati od zmerne zmogljivosti motorja in mehkega, progresivnega upravljanja z menjalnikom v načinu Intelligent do skrajno športnega načina Sport Sharp, ki omogoča odločen odziv motorja in neposredno upravljanje z menjalnikom. Izbira Sport omogoča srednji način med obema skrajnima. 

Intelligent

Prirastek moči je mehak in progresiven. To je idealen način za vožnjo po mestu, po stranskih cestah, v teku dolgih potovanj ali če si želimo gospodarne porabe goriva. Ta način zagotavlja tudi odličen nadzor nad vozilom med vožnjo v dežju ali po zasneženih poteh. 

Sport

Odziv je hiter in pospeševanje odločno. Ta način nudi več užitka med vožnjo z zmerno hitrostjo po avtocestah ali ovinkastih cestah.

Sport Sharp

Gre za način pri katerem motor deluje s svojo največjo močjo, s hitrim pospeševanjem in bliskovitim odzivom. Idealen način pri vključevanju na avtocesto, pri prehitevanju ali preprosto za uživanje v športni vožnji. Ta način sprosti maksimalne zmogljivosti vozila.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom