Slike so informativne narave

  Sistem za vstop z dotikom kljuke + zagon motorja brez ključa s pomočjo gumba

  Z dotikom kljuke odklenemo sprednja vrata vozila ali vrata prtljažnega prostora, zaženemo motor, ga zaustavimo in zapustimo vozilo – vse to ne da bi vzeli ključ iz žepa. (2.0D Unlimited)

  Samodejno prižiganje/ugašanje žarometov

  Tipalo svetlobe samodejno prižge žarometa v mraku in ju ugasne, ko vzamete ključ iz kontaktne ključavnice.

  Po globini in višini nastavljiv volan

  Da bi bil položaj voznika kar najbolj udoben lahko volan pomikate v smereh navzgor in navzdol ter k sebi in od sebe.

  SISTEM ZA PROSTOROČNO TELEFONIRANJE BLUETOOTH®

  Sistem za prostoročno telefoniranje Bluetooth® z mikrofonom se samodejno poveže z vašim mobilnim telefonom in vam omogoča opravljati telefonske pogovore, pri čemer vam ni treba uporabljati rok. Omogoča tudi povezavo glasbenega predvajalnika, združljivega s sistemom Bluetooth®*2 in prebiranje vaše elektronske pošte.

  Tempomat

  Pritisk tipke omogoča vozniku nastavitev in vzdrževanje določene hitrosti. Zelo koristno v teku dolgih potovanj po avtocestah.

  8-smerno električno nastavljiv voznikov sedež

  S pomočjo 8-smerno električno nastavljivega voznikovega sedeža boste zlahka našli idealen položaj za volanom. (2.0D Unlimited)

  NAPREDNI VEČFUNKCIJSKI PRIKAZOVALNIK

  Potrebujete informacije. Ta prikazovalnik vam prikaže uro, temperaturo, obvestila o rokih vzdrževanja in varnostne informacije, kot na primer delovanje sistema za nadzor dinamike vozila (VDC). Beleži informacije o učinkoviti rabi goriva na način, ki vam omogoča, da boste v teku vseh vaših potovanj bolj prijazni do okolja.

  NAVIGACIJSKI SISTEM

  Za pomoč pri gibanju skozi labirint mesta vam navigacijski sistem Subaruja XV (2.0D Unlimited) postreže s hitrimi in natančnimi napotki, ki so še bolj kakovostni zaradi vključenih svežih prometnih informacij. Vrhunski prikazovalnik vam prikaže vaš položaj pa tudi informacije glede vzdrževanja vašega vozila in besedila SMS sporočil, ki ste jih prejeli na vaš mobilni telefon, povezan s pomočjo sistema Bluetooth®. S pomočjo zaslona na dotik lahko spreminjate nastavitve, ali pa za to uporabite sistem glasovnih ukazov, ki je na voljo v sedmih različnih jezikih.

  AVDIO SISTEM PREMIUM S 4 ali 6 ZVOČNIKI

  Poslušajte vašo glasbo s pomočjo 140 W sistema s štirimi zvočniki vgrajenega v različico Free ali s pomočjo 180 W s šestimi zvočniki, vgrajenega v vse ostale različice. Zvočnike smo posebej prilagodili akustiki novega vozila SUBARU XV, da bi dosegli kakovost zvoka, ki očara čute. Različica s šestimi zvočniki je opremljena z dvema dodatnima zvočnikoma, ki za doseganje maksimalne polnosti zvoka poudarjata srednje in visoke tone in sta vgrajena v armaturno ploščo.

  Televizijska kamera za pogled nazaj

  Tudi v tesnih mestnih labirintih se boste z novim vozilom SUBARU XV zlahka znašli po zaslugi TV kamere za pogled nazaj (vgrajena serijsko pri vseh različicah z izjemo 1.6i Free). Ko prestavite v vzvratno prestavo, televizijska kamera pošlje na zaslon vašega vozila SUBARU XV barvno sliko področja za vozilom skupaj s pomožnimi črtami, ki olajšajo parkiranje.

  Samodejna dvopodročna klimatska naprava

  S pomočjo klimatske naprave v vozilu lahko uravnavate tok zraka in temperaturo ločeno na strani voznika in na starani sopotnika spredaj. Mikrofilter preprečuje vdor prahu v notranjost vozila. Serijsko pri vseh različicah z izjemo FREE.

  Ogrevana sprednja sedeža

  Ogrevanje sprednjih sedežev omogoča dve stopnji ogrevanja, eno hitro in drugo z blago toploto.

  2 držali za pijače spredaj

  Voznik in sopotnik imata na voljo praktični držali, da bi imela pijače pri roki in hkrati na varnem.

  Žep v naslonjalu sedeža

  Na zadnji strani sprednjega potniškega sedeža je nameščen praktičen žep, primeren za shranjevanje avtokart in revij.

  Uvlačljiva roleta nad prtljažnim prostorom

  Roleto nad prtljažnim prostorom je mogoče uvleči in odstraniti. Opremljena je s čvrstim ohišjem iz aluminija.

  Zaslon na dotik

  Zaslon na dotik je uporabna naprava za izbiro skladbe, ki jo želite poslušati na enak način, kot bi to storili s pomočjo vašega pametnega telefona. Zadošča le povezati vaš pametni telefon s pomočjo sistema Bluetooth®* ali vhoda USB in že lahko z dotikom zaslona izberete, kaj boste poslušali.

  Sistem za prepoznavo glasu in Siri Eyes Free

  Vaš SUBARU XV ima po zaslugi domiselnega sistema za prepoznavanje glasu in dopolnilne funkcije Siri Eyes Free mnogo večjo uporabnost. Uporabite Siri in priklopite vašo Apple združljivo napravo. Dobili boste možnost prostoročnega telefoniranja, poslušanja glasbe, pregledovanja elektronske pošte in brskanja po spletu. Tudi brez funkcije Siri je mogoč prostoročni dostop do navigacijskega sistema, telefona in avdio sistema, da boste lahko potovali do konca svobodni.

  Naslonjalo za roke z držaloma za pijače

  Vaši potniki imajo na voljo naslonjalo za roke med zadnjima sedežema. Lahko ga uporabijo kot naslonjalo ali kot držalo za pijače. Serijsko pri vseh različicah z izjemo FREE.

  Steklo na voznikovih vratih ima funkcijo samodejnega odpiranja/zapiranja in zaščito proti priprtju.
  Sistem za prepoznavo glasu je na voljo le v nekaterih jezikih.
  Bluetooth je zaščitena blagovna znamka družbe Bluetooth SIG, Inc. America.
  Serijsko pri vseh različicah z izjemo 1.6i Free
  Potrebno je uporabljati Apple združljive naprave (iPhone, iPad, iPod touch, itd.).
  Apple, iPod, Siri in iTunes so zaščitene blagovne znamke družbe Apple Inc.. App Store je storitev družbe Apple Inc.
  Oprema je na voljo le na nekaterih tržiščih.
  Slike so informativne narave.