Sistem dostopa brez ključa in zagon motorja s pomočjo gumba

  Da bi odklenili/zaklenili vrata se je potrebno le dotakniti kljuke. Motor zaženete s pomočjo gumba. S pomočjo 5 številčne PIN kode pa je mogoče vstopiti v vaše vozilo tudi brez ključa.

  Po globini in višini nastavljiv volan

  Da bi bil položaj voznika kar najbolj udoben lahko volan pomikate v smereh navzgor in navzdol ter k sebi in od sebe.

  Tempomat

  Omogoča nastavitev in vzdrževanje določene hitrosti s pomočjo tipke. Zelo koristno v teku dolgih potovanj po avtocestah.

  Osvetlitev instrumentov

  Modra osvetlitev instrumentov pripomore k boljši vidnosti. Osrednji prikazovalnik na tekoče kristale, povezan z merilniki posreduje koristne informacije, kot je opozorilo o telefonskem klicu in kompas.

  Navigacija

  Pri novem Outbacku so navodila navigacijskega sistema prikazana na osrednjem LCD prikazovalniku in je tako sledenje napotkov preprostejše, ne da bilo treba gledati vstran na zaslon navigacijskega sistema.

  Osvetlitev

  Modra notranja osvetlitev daje Outbackovi notranjosti pridih prefinjene sodobnosti. Tudi odstranljiva držala za pijače in odlagališče v osrednji konzoli so osvetljeni z elegantno modro svetlobo.

  Televizijska kamera za pogled nazaj

  Na zaslonu se prikaže slika televizijske kamere za pogled nazaj. Za naraven in simetričen pogled je TV kamera nameščena na najugodnejšem mestu.

  Upravljanje s pomočjo zaslona na dotik

  Upravljanje s pomočjo zaslona na dotik je praktičen način kako izbirati svojo glasbo na enako kot bi to počeli na vašem pametnem telefonu. Zadošča povezati vaš mobilni telefon preko Bluetootha® ali USB vhoda in že boste lahko izbirali skladbe, ki jih želite poslušati neposredno s pomočjo zaslona na dotik.

  Samodejna dvopodročna klimatska naprava s filtrom cvetnega prahu

  Samodejna dvopodročna klimatska naprava vam omogoča nastavitev in vzdrževanje različnih temperatur na voznikovi in sopotnikovi strani.

  Glasovni ukazi

  Sistem za prepoznavanje glasu vam omogoča uporabo glasovnih ukazov, kot na primer "CALL Peter" za vzpostavitev telefonskega klica. Ukaze lahko posredujete tudi z dotikom zaslona ali s tipkami na volanu.

  Vhodi AUX in USB

  Povežite vaš iPod ali kak drug prenosni glasbeni predvajalnik s pomočjo AUX vtičnice ali USB vhoda, in vašo digitalno glasbo bo mogoče predvajati preko avdio sistema vašega novega Outbacka. Poleg tega pa je mogoče s pomočjo dveh USB vtičnic hkrati polniti dve napravi.

  SUBARU STARLINK

  Sistem SUBARU STARLINK omogoča enostaven dostop do radijskega sprejemnika, aplikacij in medmrežja, s pomočjo zaslona na dotik, tipk za upravljanje na volanu ali s pomočjo glasovnih ukazov.

  Osvetljeni kozmetični ogledalci (za voznika in sopotnika spredaj)

  Kozmetični ogledalci pred voznikom in sopotnikom spredaj sta osvetljeni in opremljeni s pokrovom.

  8-smerno samodejno nastavljiv voznikov sedež (z oporo ledvenega dela)

  S pomočjo 8-smerno samodejno nastavljivega voznikovega sedeža boste zlahka našli idealen položaj za volanom.

  Praktični pragovi vrat

  Trdno oporo med nalaganjem čolna ali kolesa na streho boste našli v praktičnih pragovih vrat novega Outbacka.

  Odlagališče v osrednji konzoli

  V še povečano odlagališče v osrednji konzoli lahko spravite več ploščkov, ima pa tudi ločene predele za kovance, kartice in pisala.

  Sistem za prezračevanje zadnjega dela potniškega prostora

  Za večje udobje je novi Outback opremljen s šobami za prezračevanje zadnjega dela vozila v osrednji konzoli, ki jih je mogoče uravnavati.

  Bluetooth je zaščitena blagovna znamka družbe Bluetooth SIG, Inc. America.
  Sistem glasovnih ukazov je združljiv le s prednastavljenimi jeziki.
  Apple, iPhone in iPod so zaščitene blagovne znamke družbe Apple Computer, Inc.
  Voznik je vselej odgovoren za varno in pazljivo vožnjo. Med vožnjo ne uporabljajte mobilnega telefona.
  Po naročilu pri 2.0D, serijsko pri 2.0D-S in 2.5i-S
  Serijsko pri 2.0D-S, 2.0D in 2.5i-S
  Serijsko pri 2.0D-S in 2.5i-S
  Po naročilu. Voznik je vselej odgovoren za varno in pazljivo vožnjo. Med vožnjo ne uporabljajte zaslona na dotik. V odvisnosti od države so komunikacijske storitve lahko plačljive.