Pogreznite se v udobje

  • V sproščujočem potniškem prostoru vas pozdravijo vabljive oblike. Razkošna oprema in vrhunska tehnologija dodajata izjemno udobje in eleganco, domiselna organizacija notranjosti pa ponuja potreben prostor za vaše vsakodnevne podvige.

  Udobnejši zadnji sedeži

  Celoten potniški prostor je v primerjavi s prejšnjim modelom večji. Več prostora je namenjenega kolenom, kar pomeni več udobja za potnike tako spredaj kot zadaj. Zadnji sedeži z naslonjalom, ki ga je moč nagniti, nudijo potnikom več udobja v teku dolgih potovanj.

  Večja pomična streha

  Uživajte v novi, še večji pomični strehi ki dobesedno osvetli notranjost vozila. Opremljena je z notranjim senčnikom in s funkcijo auto-reverse (zaščita proti priprtju). Odpreti jo je mogoče s pomikom in nagibom.

  Nova notranjost v sozvočju z vašimi potrebami

  • Sprostitev in udobje. Več prostora, dragoceni materiali in bolj domiselne tehnologije, vse z namenom, da bi imeli pri sebi vse kar potrebujete.

  Osvetljeni instrumenti

  Modra osvetlitev instrumentov*6 prispeva k večji preglednosti. Osrednji prikazovalnik na tekoče kristale je povezan z instrumenti in posreduje koristne informacije, kot so obvestila o telefonskem klicih in kompas.

  Vtičnice AUX in USB

  Priključite vaš iPod ali kakšen drug prenosni predvajalnik s pomočjo serijsko vgrajene AUX ali USB vtičnice in vašo digitalno glasbo boste lahko predvajali preko avdio sistema novega Outbacka. Poleg tega pa je mogoče s pomočjo dveh USB, hkrati polniti dve napravi.

  Osvetlitev

  Modra osvetlitev notranjosti daje Outbacku pridih prefinjene sodobnosti. Tudi odstranljiva držala za pijače in odlagališče v osrednji konzoli so osvetljeni z elegantno modro svetlobo.

  Odlagališče v osrednji konzoli

  Povečano odlagališče v osrednji konzoli lahko sprejme večje število ploščkov in vsebuje posebne predelke za kovance, kartice in pisala.

  Prilagodljive rešitve

  • Vsak voznik ima drugačne potrebe, toda novi Outback se prilagodi vsem zahtevam. Električna vrata prtljažnega prostora se na primer odprejo s preprostim pritiskom tipke. Koristno pri natovarjanju in raztovarjanju prtljage.

  Prtljažni prostor in razpored sedežev

  Mnogo več prostora za vaše potrebe. Povečali smo prtljažni prostor, njegov pod pa je še bolj raven. Vanj lahko spravite štiri 80-litrske kovčke. Naslonjali zadnjih sedežev je mogoče položiti v razmerju 60/40 in na ta način pripraviti prostor za prevoz velikih predmetov in potnikov.

  Prostor za tovor

  • Ne glede na to kakšne podvige načrtujete, vam novi Outback lahko vedno priskoči na pomoč. Strešne prečke omogočajo prevoz dodatnega tovora, praktični pragovi vrat služijo pri natovarjanju kot trdna stopnica, električna vrata prtljažnega prostora, opremljena z ročajem pa olajšajo natovarjanje in raztovarjanje.

  Strešni prečki

  Čvrsti strešni prečki olajšata prevoz vseh vrst predmetov. Odkrili boste kako vam lahko novi Outback ustreže na številne različne načine.

  Praktični pragovi vrat

  Za čvrsto oporo pri natovarjanju čolna ali kolesa na streho smo novi Outback opremili z bolj uporabnimi pragovi vrat.

  Največja učinkovitost praktičnih tehnologij

  • Naj bo vsak vaš dan živahnejši. Tehnologija in elegantna oblika novega Outbacka sta predvsem praktični lastnosti. Osrednji 7-palčni zaslon, občutljiv na dotik in osrednji prikazovalnik na tekoče kristale vam omogočata dostop do vseh funkcij. Na voljo vam je novi, serijsko vgrajeni avdio sistem s 6 zvočniki. Celotni informacijsko-razvedrilni sistem pa je združljiv s pametnimi telefoni, da boste lahko ostali vselej povezani.

  Enostavna uporaba

  Uporaba domiselnega navigacijskega in informacijsko-razvedrilnega sistem preko osrednjega 7-palčnega, zelo razločnega zaslona na dotik s preprostimi in domiselnimi ikonami je zelo enostavna.

  Navigacija

  Pri novem Outbacku se navodila navigacijskega sistema pojavljajo na osrednjem LCD prikazovalniku, kar močno olajša vožnjo po navodilih, saj pogled vstran na navigacijski zaslon ni potreben.

  Upravljanje s pomočjo zaslona na dotik

  Uporaba zaslona na dotik je praktičen način za izbiro glasbe, kot to počnete s svojim pametnim telefonom. Zadošča da svoj telefon povežete s pomočjo sistema Bluetooth® ali USB vhoda z avdio sistemom vozila in že lahko z dotikom zaslona izbirate skladbe.

  Glasovni ukazi

  Sistem za prepoznavanje glasov vam omogoča uporabo glasovnih ukazov kot je na primer "CALL Peter" za vzpostavitev telefonskega klica. Ukaze lahko vnašate tudi z dotikom zaslona ali s pomočjo tipk na volanu.

  Televizijska kamera za pogled nazaj

  Na zaslonu je tudi prikaz pogleda TV kamere za pogled nazaj, ki je opremljena s širokokotnim objektivom. Za naraven in simetričen pogled je TV kamera nameščena na najugodnejšem mestu.

  Izboljšajte si življenje z enim dotikom

  • Najsodobnejši informacijski in razvedrilni sistem SUBARU STARLINK* vam omogoča enostaven dostop do novic, borznih kotacij, vremenske napovedi, aplikacij, internetnega radia. Njegova prenovljena funkcionalnost vam omogoča enak način uporabe kot to počnete s pomočjo vašega pametnega telefona, le da tokrat na osrednjem 7-palčnem zaslonu na dotik. Potrebno je le naložiti aplikacijo SUBARU STARLINK na vaš pametni telefon. Na voljo je tudi sistem Mirror Link, ki prenese zaslon vašega pametnega telefona na osrednji 7-palčni zaslon. Skupaj z novim avdio sistemom vam novi Outback daje na voljo skoraj neomejen svet zabave.

  SUBARU STARLINK

  Sistem SUBARU STARLINK vam zagotavlja varen dostop do radia, aplikacij in medmrežja s pomočjo zaslona na dotik, tipk na volanu ali glasovnih ukazov.

  Apple, iPhone in iPod so zaščitene blagovne znamke družbe Apple Inc.
  Bluetooth je zaščitena blagovna znamka družbe Bliuetooth SIG, Inc. America.
  Sistem za prepoznavanje glasu je združljiv le z nekaterimi jeziki in ne z vsemi.
  Voznik je vselej odgovoren za varno in pazljivo vožnjo. Med vožnjo se ne poslužujte zaslona na dotik.
  Serijsko pri 2.0D-S, 2.0D in 2.5i-S.
  Serijsko pri 2.0D-S in 2.5i-S.
  Voznik je vselej odgovoren za varno in pazljivo vožnjo. Med vožnjo se ne poslužujte mobilnega telefona.
  Po naročilu 2.0D, serijsko pri 2.0D-S in 2.5i-S.
  Zahteva nakup strešnih tovornih prečk in vezi za pritrditev tovora na prečki.