BRZ

Vselej povezani

Če se osredotočimo zgolj na zmogljivosti lahko včasih zanemarimo varnost. SUBARU BRZ pa se ponaša z vrhunskim varnostnim sistemom, saj obročaste strukture za ojačenje varujejo voznika in dokazujejo, da je pri Subarujevih projektih varnost vselej na prvem mestu. Lastnosti sistema za nadzor stabilnosti vozila, VSC - Vehicle Stability Control, vam omogočajo, da vselej ostanete na pravi poti, zračne blazine in strukture za ojačenje pa varujejo voznika in potnike. Prav zato vam SUBARU BRZ omogoča povsem brezskrbno vožnjo.Lahka konstrukcija

Preprostost zasnove in široka uporaba jekla visoke trdnosti prispevata k zmanjšanju mase pa tudi k čvrstosti in natančnosti šasije in karoserije. Pokrov motorja iz aluminija pripomore k dodatnemu zmanjšanju mase in k še nižjemu težišču vozila.

Obročaste strukture za ojačenje

SUBARU BRZ omogoča popoln nadzor voznika nad vozilom pa tudi izdatno zaščito voznika in potnikov. Konstrukcija za ojačenje v obliki obročev povečuje čvrstost potniškega prostora od strehe do vrat in od stebričkov do poda. V primeru trka ta konstrukcija, ki jo sestavlja zlasti jeklo visoke trdnosti, pomaga pri zaščiti voznika in potnikov pred silo udarca.

Airbags SRS*

Boljši nadzor in vidljivost sta temeljni lastnosti SUBARUJA BRZ. Toda v primeru nesreče bodo serijsko vgrajene sprednji SRS zračni blazini, bočni zračni blazini in zračni zavesi zaščitile vas in vaše potnike. Poleg tega ima SUBARU BRZ še serijsko vgrajeno zračno blazino pri kolenih voznika, ki varuje njegove noge pred poškodbo.

Nadzor stabilnosti

Ta napredni elektronski sistem vam s pomočjo vrste tipal, vključno s tipalom zavor, volana in tipalom bočne sile, pomaga pri popolnem nadzoru nad vašim SUBARUJEM BRZ.

TRACK mode

TRACK Mode s štirimi razpoložljivimi načini delovanja, od normalne do športne vožnje, omogoča vozniku možnost izbire za boljši nadzor nad vozilom. Voznik lahko funkcijo Vehicle Stability Control tudi izklopi in brezmejno uživa v športnem značaju SUBARUJA BRZ.

Izjemna vidljivost

Avtomobil, ki je tako vznemirljiv za vožnjo, mora vzbujati tudi zaupanje. Pametna zasnova notranjosti SUBRUJA BRZ omogoča izjemno panoramsko vidljivost. Celotno dogajanje okrog vozila boste vselej imeli pod nadzorom. 

Hill Start Assist

Za bolj varno mestno vožnjo Hill Start Assist  - sistem za pomoč pri speljevanju na vzpetini, zadrži zavore aktivne še sekundo ali dve po tem, ko spustite stopalko zavor. To prepreči, da bi se vozilo pomaknilo nazaj in olajša speljevanje na vzpetini ali pri vzvratni vožnji na klancu navzdol.

*SRS: Sistem za dodatno zadrževanje. Učinkovit je le, če ga uporabljamo skupaj z varnostnimi pasovi.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom