Subaru XV


Boxer motor

Valji so pri SUBARU BOXER MOTORJU razporejeni v isti vodoravni ravnini, para batov pa se gibljeta v nasprotnih smereh. Subaru že 50 let neguje ta edinstveni motor, ki trajno in zanesljivo omogoča vrhunske zmogljivosti.

Boljša stabilnost

Nizek prerez motorja omogoča nizek položaj težišča vozila in boljšo stabilnost, kot kateri koli drug tip motorja.

Trajnost zmogljivosti

Nizek prerez motorja omogoča nizek položaj težišča vozila in boljšo stabilnost, kot kateri koli drug tip motorja.

Symmetrical All-Wheel Drive (AWD)

Subarujev vsekolesni pogon (AWD) razporedi moč motorja na vsa štiri kolesa, kar omogoča boljši pogon na vseh površinah, tudi najbolj spolzkih. Subarujev AWD pogon je nameščen v vodoravni ravnini in omogoča nizek položaj težišča in izjemno ravnovesje za varno in stabilno vožnjo.

Lineartronic + AWD z aktivno razporeditvijo navora

Menjalnik Lineartronic je idealna rešitev za hitro in progresivno prestavljanje, ki ohranja vrtljaje motorja na področju najučinkovitejšega delovanja in omogoča tekoče pospeševanje, visoke zmogljivosti in varčno porabo goriva. Skupaj z vsekolesnim pogonom z aktivno razporeditvijo navora omogoča takojšnjo prilagoditev navora glede na vozne razmere, saj ga razporedi na kolesa z najboljšim oprijemom.


Subaru Global Platform

Subaru Global Platform (SGP) je platforma na kateri bomo zasnovali nove generacije vozil Subaru. SGP torej predstavlja bodočnost in ponuja voznikom in potnikom še več užitka in vedrine. Namen je še izboljšati varnost in zmogljivosti v celoti, s pomočjo povečane trdnosti celotne konstrukcije za doživetje vožnje, ki vam ga omogoči le Subaru.

1. Razvedrilo zagotovljeno

Boljše vozne lastnosti pomenijo popoln nadzor nad vozilom in sposobnost izogibanja morebitnim nevarnostim. Rezultat je varnejše vozilo, prijazno za vožnjo tudi v teku dolgih potovanj. Po zaslugi povečane višine nad tlemi se SUBARU XV spretno in varno sooča z ovinki 

2. Vedra vožnja

Čvrsta konstrukcija in izboljšana oprema po zaslugi novega vzmetenja in stabilizatorjev ublaži vsako neravnino na cesti in omogoča varnejše in manj utrudljivo potovanje. 

3. Udobna potniška kabina

Hrup in neprijetne tresljaje smo zmanjšali na minimum in omogočili mirno vožnjo. Izboljšana oprema in nadvse čvrsta konstrukcija pa vsem potnikom zagotavljata udoben potniški prostor.  © SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom