LEVORG

Vaš svet, vaš prostor

Ne gre zgolj za potniški prostor nekega avtomobila, pač pa za vaš zasebni prostor. Levorgova notranjost je kot vaša pisarna, vaš dom ali drug kraj, kjer preživite veliko časa. Navdušuje vas s trajnimi materiali, mehkimi na otip in kakovostjo, ki uspešno kljubuje zobu časa. To je kraj zadovoljstva in ugodja, odsev vaše prefinjenosti.


Zunanja oprema

Pogrezljivi šobi za pranje žarometov

Za zagotavljanje najboljše svetilnosti LED žarometov v slabem vremenu, kadar je to potrebno, pogrezljivi šobi za pranje poskrbita za čiščenje žarometov s pomočjo curka tekočine pod visokim tlakom.

18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine*6

Nova 18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine dajejo Levorgu pridih dinamičnosti in sloga.

Pomična steklena streha s funkcijama pomika in nagiba*6

Veliko stekleno pomično streho je mogoče odpreti s pomikom ali nagibom. Opremljena je z ročno pomičnim senčnikom in omogoča prijetno prezračevanje in svetlobo.

Zadnji difuzor in dva zaključka izpušne cevi

Dva zaključka izpušne cevi, nameščena na vsaki strani zadnjega difuzorja v spodnjem pasu temne barve, ne puščata dvomov o Levorgovem športnem značaju.

Zadnje kombinirane luči z LED tehnologijo

Levorg omogoča izjemno vidnost s svojimi zadnjimi lučmi, ki združujejo zavorne luči, LED luči, zadnje luči za meglo, smerokaza in luč za vzvratno vožnjo.

Oblika

Levorgov slog se jasno zrcali v šesterokotni maski in mišičastem sprednjem delu z aktivnim vstopnikom za zrak, ki stalno ohlaja vmesni hladilnik SUBARU BOXER motorja s turbo polnilnikom.

Luči

Žarometa v obliki sokoljega očesa spominjata na ptico roparico. S pomočjo LED svetil zagotavljata takšno svetilnost, ki poudarja agresivni slog vozila in takšno osvetlitev, ki si jo lahko le želite.

LED luči za meglo

LED luči za meglo smo elegantno preoblikovali in s tem poudarili agresivnost sprednjega dela Levorga in njegove vrhunske zmogljivosti.

Notranja oprema

Sistem za vstop in zagon motorja brez ključa*6

Za odklepanje/zaklepanje vrat potniškega ali prtljažnega prostora zadošča le dotik ustrezne kljuke. Motor zaženete s pritiskom gumba. S pomočjo 5-številčne PIN kode lahko vstopite v vozilo, ne da bi potrebovali ključ.

Samodejna dvopodročna klimatska naprava

Ta naprava omogoča vzdrževanje želene temperature v potniškem prostoru. Na voznikovi in sopotnikovi strani je mogoče nastaviti različni temperaturi.

Po višini in globini nastavljiv volan

Za večje udobje med vožnjo lahko položaj volana premikate v smereh navzgor-navzdol in proti sebi-od sebe.  

Ogrevana sprednja sedeža*1

Za zaščito pred hudim mrazom je Levorg opremljen z nastavljivim ogrevanjem sedežev voznika in sopotnika spredaj.

USB Vhoda spredaj in zadaj*3

Da bodo baterije vaših elektronskih naprav vedno napolnjene in naprave pripravljene za uporabo je Levorg opremljen z dvojnim USB vhodom spredaj in zadaj. 

Naslonjalo za roke med zadnjima sedežema z držaloma za pijače.

Prvovrstno udobje v Levorgu omogoča tudi naslonjalo za roke med zadnjima sedežema, opremljeno z držaloma za pijače, ki ga je mogoče praktično pospraviti.

TV kamera za pogled nazaj*6

Sistem s televizijsko kamero za pogled nazaj  omogoča vozniku boljši pregled prostora za vozilom med vzvratno vožnjo, pomožne črte pa rišejo pot vozila in označujejo oddaljenost vozila od drugih predmetov.

Volan v obliki črke D

Volanu je posvečena posebna pozornost z razlogom – je namreč tisto, kar vas vselej povezuje s cesto. Poleg športnega videza v obliki črke D je odlika Levorgovega volana, da se lepo prilega voznikovi roki in omogoča zanesljivo vodenje vozila.   

SUBARU STARLINK *5

Informacijski in razvedrilni sistem SUBARU STARLINK*5 vam enako kot vaš pametni telefon omogoča preprost dostop do radia, aplikacij in spleta. Upravljate ga lahko s pomočjo osrednjega 7-palčnega zaslona na dotik, ki deluje kot tablični računalnik, s pomočjo večfunkcijskih tipk na volanu ali s pomočjo glasovnih ukazov*1. Če ne najdete glasbe, ki bi vam bila všeč lahko s pomočjo serijsko vgrajenega USB ali AUX vhoda priključite vaš iPhone*3, drug pametni telefon ali glasbeni predvajalnik.

Večfunkcijski prikazovalnik

Prikazovalnik, ki med vožnjo prikazuje vrsto koristnih informacij, je nameščen tako, da je jasno viden, ne da bi voznik moral odvrniti pogled s ceste.

Zaslon na dotik

S pomočjo zaslona na dotik lahko na enak praktičen način izbirate glasbo, kot to storite na vašem pametnem telefonu. Zadošča, da preko funkcije Bluetooth®*4 ali USB vhoda povežete vaš pametni telefon in že lahko z dotikom zaslona izbirate skladbe, ki jih želite poslušati.

Sistem za prepoznavanje glasu*1 in Siri Eyes Free*2*3

Vaš Levorg vam omogoča, da se lahko osredotočite na vožnjo po zaslugi novih prostoročnih funkcij, kot je sistem za prepoznavanje glasu*1 in dopolnilna funkcija Siri Eyes Free*2*3. S pomočjo vmesnika Siri lahko povežete vašo napravo, združljivo z blagovno znamko Apple*3 in že boste lahko prostoročno opravljali telefonske pogovore, poslušali glasbo, upravljali z elektronsko pošto in brskali po spletu in to na ukaz, ki ga boste izgovorili. Tudi brez vmesnika Siri boste lahko preprosto prostoročno komunicirali z navigacijskim sistemom, telefonom in avdio sistemom.

Obvolanski prestavni ročici / SI-DRIVE

(1) Za bolj neposredno vozniško izkušnjo lahko izberete ročni način prestavljanja s pomočjo obvolanskih prestavnih ročic. Naleteli boste na takšen odziv, kakršnega od brezstopenjskega menjalnika CVT ne bi pričakovali. Prestavni ročici vam omogočata doživeti pravo slast športne vožnje.
(2) Sistem pametne vožnje Subaru SI-DRIVE vam omogoča izbiro lastnosti motorja in menjalnika glede na slog vožnje, pričakovanja in razmere na cesti. Mogoča je izbira med dvema načinoma: Intelligent in Sport Mode. Medtem ko Intelligent Mode omogoča tekoče pospeševanje ob gospodarni porabi goriva, pa Sport Mode ponuja bolj razburljivo izkušnjo ob večji moči in hitrejšem pospeševanju.

Prilagodljivi tempomat

Potovalno hitrost vašega vozila boste zlahka nastavili s pomočjo tipk za upravljanje prilagodljivega tempomata na volanu.

Premična naslonjala zadnjih sedežev

Potniki v Levorgu lahko uživajo v velikem udobju. Naklon naslonjal zadnjih sedežev je mogoče uravnavati za presenetljivo udobje v teku sproščujočih potovanj.

*1 Sistem za prepoznavanje glasu je združljiv le z nekaterimi jeziki. 
*2 Za Apple združljive izdelke (iPhone, iPad, iPod touch, itd.).
*3 Apple, iPod, Siri in iTunes so zaščitene blagovne znamke družbe Apple Inc. App Store je storitev blagovne znamke Apple Inc.
*4 Bluetooth je zaščitena blagovna znamka družbe Bluetooth SIG, Inc. America.
*5 Voznik je vselej odgovoren za varno in pazljivo vožnjo. Med vožnjo ne uporabljajte zaslona na dotik. V odvisnosti od države so komunikacijske storitve lahko plačljive. 
*6 Serijsko pri SPORT STYLE in SPORT UNLIMITED.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom