Slike so informativne narave

  POVEČANE ODPRTINE KOLES IN 17-PALČNA PLATIŠČA IZ ALUMINIJEVE ZLITINE

  Subaru XV se že rodi s 17-palčnimi platišči iz aluminijeve zlitine, ki vozilu dajejo videz, skladen z njegovim zmogljivostmi. Dvobarvne, v poliranem aluminiju in ekskluzivni črni barvi s svojim nezgrešljivim kontrastom poudarjata dvojno osebnost vozila, tako elegantno kot vsakdanjo.

  Povečane odprtine koles

  Povečane odprtine koles dajejo Subaruju XV brez dvoma atletski videz s profilom športnega križanca. Čvrst in uporaben v mestnem življenju, naj dežuje ali sveti sonce, vedno pripravljen na spopad s cesto.

  Žarometa s samodejnim uravnavanjem snopa

  HID-XENO žarometa zagotavljata svetilnost, podobno dnevni svetlobi. Sistem za samodejno uravnavanje snopa pa vedno vzdržuje pravilen kot osvetlitve in najboljšo vidljivost. Vgrajena sta serijsko pri vseh modelih z izjemo FREE.

  Luči za meglo spredaj

  Multireflektorski luči za meglo oddajata poln in enakomeren snop svetlobe, ki ne povzroča bleščanja v megli.

  Samodejna brisalca vetrobranskega stekla s tipalom za dež

  Samodejna brisalca vetrobranskega stekla se v dežju aktivirata z intervalom in hitrostjo, ki ustreza količini dežja (serijsko pri vseh različicah z izjemo FREE).

  Električno zložljivi zunanji vzvratni ogledali

  Veliki zunanji vzvratni ogledali aerodinamične oblike, ki zmanjšuje šum obtekajočega zraka, se lahko električno zložita med vožnjo po ozkih uličicah ali na parkirišču (serijsko pri vseh različicah z izjemo FREE).

  Pomična steklena streha

  Velika steklena streha s funkcijo pomika in nagiba je opremljena z ročno pomičnim senčnikom, vozniku in potnikom omogoča prijetno prezračevanje.
  Serijsko pri 2.0D-S UNLIMITED

  Strešni spojler

  Eleganten strešni spojler Subaruja XV se povsem ujema z linijo vrat prtljažnega prostora in temu križancu dodaja športno noto.

  Sistem vstopa brez ključa in zagon motorja s pomočjo gumba

  Da bi odklenili/zaklenili vrata se je potrebno le dotakniti kljuke. Motor zaženete s pomočjo gumba. S pomočjo 5 številčne PIN kode pa je mogoče vstopiti v vaše vozilo tudi brez ključa.
  Serijsko pri 2.0D-S UNLIMITED

  Televizijska kamera za pogled nazaj

  Vsi modeli so serijsko opremljeni s televizijsko kamero za pogled nazaj. Ko prestavite v vzvratno prestavo se na zaslonu prikaže barvna slika predela za vozilom s pomožnimi črtami za pomoč pri parkiranju.

  Strešni prečki za tovor

  Strešni prečki novega vozila SUBARU XV omogočata prevoz vsega, kar potrebujete na vaših potovanjih.
  Serijsko pri 1.6i-S ADVENTURE in 2.0i-ES ADVENTURE

  Slike so informativne narave.