18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine

  Ekskluzivna, imenitnega videza in aerodinamična za boljšo učinkovitost pri porabi goriva. Skupaj z visoko sposobnimi pnevmatikami 225/60R18 so na voljo po naročilu pri različicah Outbacka 2.0D-S in 2.5i-S.

  17-palčna platišča iz aluminijeve zlitine

  Elegantna 17-palčna platišča so pri Outbacku 2.0D opremljena s pnevmatikami 225/65R17.

  LED žarometa s samodejnim uravnavanem snopa

  LED žarometa zagotavljata veliko svetilnost, sistem za samodejno uravnavanje snopa pa vedno vzdržuje pravilen kot osvetlitve in najboljšo vidljivost. Tudi osvetlitev notranjosti vozila se ob vstopu v vozilo in izstopu iz njega prižge samodejno, tako da je gibanje v temi varno.

  Pogrezljivi šobi za pranje žarometov

  Za brezhibno delovanje žarometov v slabem vremenu skrbita pogrezljivi šobi za pranje žarometov, ki ju s pomočjo curkov tekočine za pranje pod visokim tlakom očistita, kadar je to potrebno.

  Luči za meglo spredaj

  Ti učinkoviti luči za večjo varnost preprečujeta bleščanje v megli in sta uporabni tudi kot dnevni luči.

  Samodejna brisalca vetrobranskega stekla s tipalom za dež

  Samodejna brisalca vetrobranskega stekla se v dežju aktivirata z intervalom in hitrostjo, ki ustreza količini dežja.

  Ogrevani zunanji vzvratni ogledali

  Veliki zunanji vzvratni ogledali z električnim uravnavanjem in zlaganjem sta ogrevani in imata vgrajena LED smerokaza. Njuna dognana oblika pa zmanjšuje šum obtekajočega zraka.

  Strešni prečki za tovor

  Močni strešni prečki omogočata prevoz najrazličnejših predmetov. Videli boste, kako lahko novi Outback na najrazličnejše načine zadovolji vaše potrebe.

  Povečana pomična streha

  Nova, povečana pomična streha, ki jo je mogoče odpreti z nagibom in pomikom je opremljena s funkcijo zaščite proti priprtju in omogoča več svetlobe v notranjosti vozila. Opremljena je z ročno pomičnim senčnikom.

  Tipka za električni pogon vrat prtljažnega prostora

  Vsak voznik ima različne zahteve, toda novi Outback se prilagodi vsem potrebam. Zadošča pritisk tipke in vrata prtljažnega prostora na električni pogon* se odprejo. Nadvse koristno pri natovarjanju in raztovarjanju prtljage.

  Spojler

  Eleganten in aerodinamični spojler novega Outbacka se do popolnosti ujema z linijo vrat prtljažnega prostora. Zadnji odbijač ima prevleko iz črne plastike, ki ga varuje pred praskami, ki bi nastale med natovarjanjem in raztovarjanjem.

  Sistem dostopa brez ključa in zagon motorja s pomočjo gumba

  Da bi odklenili/zaklenili vrata se je potrebno le dotakniti kljuke. Motor zaženete s pomočjo gumba. S pomočjo 5 številčne PIN kode pa je mogoče vstopiti v vaše vozilo tudi brez ključa.