18-palčna platišča iz aluminijeve zlitine"

  Različice 2.0XT, 2.0D SPORT STYLE in SPORT UNLIMITED so opremljene z 18-palčnimi platišči iz aluminijeve zlitine z večjim številom prečk in pnevmatikami 225/55R18.

  17-palčna platišča iz aluminijeve zlitine"

  Različici 2.0i STYLE in 2.0D STYLE sta opremljeni s 17-palčnimi platišči iz aluminijeve zlitine s “celoletnimi” pnevmatikami, za dober oprijem v vseh letnih časih.

  Žarometa s samodejnim prižiganjem

  Svetlobno tipalo v mraku samodejno prižge žarometa in ju ugasne, ko električni sistem vozila preklopite na OFF.

  Pogrezljivi šobi za pranje žarometov

  Šobi s pomočjo curka tekočine pod visokim tlakom opereta HID žarometa in poskrbita za njuno optimalno svetilnost tudi v slabem vremenu.

  Luči za meglo

  Luči za meglo oddajata poln in enakomeren snop svetlobe, ki ne povzroča bleščanja in sta uporabni tudi kot dnevni luči.

  Samodejna brisalca vetrobranskega stekla s tipalom za dež

  Tipalo samodejnih brisalcev zazna prisotnost dežnih kapljic na vetrobranskem steklu in ju aktivira z intervalom in hitrostjo, ki ustreza količini dežja.

  Ogrevani zunanji vzvratni ogledali z vgrajenima LED smerokazoma

  Povečani ogrevani zunanji vzvratni ogledali izboljšujeta vidljivost, aerodinamična oblika pa zmanjšuje šum obtekajočega zraka. Vgrajena sta tudi LED smerokaza.

  Sistem vstopa brez ključa in zagon motorja s pomočjo gumba

  Da bi odklenili/zaklenili vrata se je potrebno le dotakniti kljuke. Motor zaženete s pomočjo gumba. S pomočjo 5 številčne PIN kode pa je mogoče vstopiti v vaše vozilo tudi brez ključa.

  Električno pomična steklena streha

  Velika steklena streha, ki jo je mogoče odpreti z nagibom in pomikom omogoča panoramski razgled in prijetno prezračevanje potniškega prostora. Opremljena je z ročno pomičnim senčnikom.

  Električni pogon vrat prtljažnega prostora

  Električno odpiranje/zapiranje vrat prtljažnega prostora olajša natovarjanje in raztovarjanje predmetov, nahrbtnikom in kovčkov v teku vaših potovanj in podvigov. Pritisk tipke na armaturni plošči, na daljinskem upravljalniku ali na samih vratih in že se vrata samodejno odprejo ali zaprejo.

  Strešni spojler

  Zadnje luči

  Serijsko pri različicah Sport Style, Sport Unlimited in XT.
  Serijsko pri vseh različicah z izjemo Free.
  Serijsko pri različicah XT in Sport Unlimited