Varnost

Računajte z zaupanjem

Obročasti okvirji za ojačenje

SUBARU BRZ omogoča močan nadzor in prav tako močno zaščito. Konstrukcija iz obročastih okvirjev utrjuje potniški prostor od strehe, preko vrat in stebrov do poda. Ta zasnova, ki temelji na široki uporabi jekla visoke natezne trdnosti pomaga ob nesreči preusmeriti energijo trka proč od potnikov.

SRS* zračne blazine

Popoln nadzor in vidnost sta za SUBARU BRZ bistvenega pomena. Kljub temu pa vam bo dodaten občutek varnosti vzbudilo dejstvo, da imate za primer če bi se zgodilo kaj neprijetnega, na voljo še standardno vgrajene SRS* sprednji zračni blazini, SRS* sprednji bočni zračni blazini in zračni zavesi, ki vas bodo zaščitile v primeru trka. SUBARU BRZ je za zaščito nog voznika opremljen še s kolensko zračno blazino.

Odlična vidnost

Avtomobil, ki ga je tako vznemirljivo voziti mora seveda vlivati zaupanje. Vrhunska zasnova notranjosti vam omogoča izjemen pogled na vse strani. Tako boste med vožnjo lahko bolje nadzorovali okolico.

Nadzor stabilnosti vozila

Napredni elektronski sistem vam s pomočjo vrste tipal – vključno s tipali zavor, krmiljenja in gibanja vozila okoli navpične osi – pomaga da ne bi izgubili nadzora medtem, ko ženete vaše vozilo SUBARU BRZ do meja njegove zmogljivosti.

* SRS: Supplemental Restraint System – dodatni zadrževalni sistem. Učinkovit, kadar ga uporabljate skupaj z varnostnimi pasovi.