Oblika

Verjemite svojim očem

Zadnji spojler

Zadnji spojler doda športni pridih in okrepi prijateljsko vez vozila SUBARU BRZ z vetrom.

Aerodinamična oblika

Njegov tekoči obris ni takšen le zaradi videza. Po zaslugi aerodinamične oblike se SUBARU BRZ ponaša z nizko vrednostjo količnika upora - le 0,27 1*.

17-palčna platišča iz aluminijeve zlitine

Ta lahka platišča so hkrati nekaj posebnega, saj poskrbijo za manjšo maso podvozja kot tudi za poudarek vašega sloga. Z njimi je opremljeno vsako vozilo SUBARU BRZ Premium.

HID Žarometi

Vznemirljivo obliko vozila SUBARU BRZ poudarja briljantno jasna svetloba njegovih HID žarometov.

Verjemite občutku

V trenutku ko boste sedli v SUBARU BRZ ga boste začutili. Vsak ljubitelj športnih avtomobilov bo nagonsko razumel kako je notranjost prilagojena vrhunski povezavi voznika in vozila ter izjemnemu nadzoru nad njim.

Zložljivi zadnji sedeži

Od povsem športnega avtomobila ne bi pričakovali toliko uporabnosti. Pa vendar, ko boste zložili zadnje sedeže boste pridobili prostor za komplet tekmovalnih pnevmatik ali dve vreči za golf.

Športni števec vrtljajev

Ta velik števec vrtljajev, nameščen v sredini armaturne plošče z digitalnim prikazovalnikom hitrosti je zasnovan za navdušence in vam daje pomembne podatke, ki jih potrebujete pri športni vožnji.

*1 Vrednost je izmerjena na vozilu, opremljenem z aero paketom po naročilu, v skladu z merilnimi standardi družbe Fuji Heavy Industries Ltd.