WRX STI

Zasnovan, da ga vodi vaš navdih

Med vožnjo avtomobila visokih zmogljivosti vsak utrip srca in vsak trenutek šteje. Notranjost avtomobila WRX STI je zasnovana za navdušujočo izkušnjo saj vam v vsakem trenutku omogoča, da imate pri roki popoln nadzor in potrebne informacije. Volan v obliki črke D zagotavlja takojšen odziv krmilnih sistemov vozila. Razpored instrumentov že na prvi pogled posreduje vozniku koristne informacije, večfunkcijski prikazovalnik pa voznik lahko prilagodi po svojem okusu, da bi imel na voljo kar največ podatkov o vozilu, med njimi tudi tlak turbo polnilnika.


Zunanja oprema

LED Steering Responsive Headlights (SRH)

LED Žarometa, ki omogočata boljšo vidljivost med vožnjo skozi ovinek – svetlobni snop LED žarometov sledi obračanju volana in zagotavlja večjo varnost.

19-palčna platišča iz aluminijeve zlitine

Novi WRX STI je opremljen z vrhunskimi pnevmatikami 245/35R19, ki dajejo vozilu resnično športni videz. Omogočajo enkratno odzivnost pri speljevanju in izboljšujejo splošne vozne lastnosti. 

Zavore Brembo*1

WRX STI je opremljen z vrhunskimi zavorami Brembo*1Zavorne čeljusti rumene barve privlačnega videza in povečani prezračevani zavorni koluti omogočajo natančno zaviranje in boljši nadzor nad vozilom. 

Ogrevani zunanji vzvratni ogledali

Serijsko vgrajeni ogrevani zunanji vzvratni ogledali novega WRX STI omogočata nemoten pogled nazaj, saj se ne bosta nikoli zarosili. 

Samodejna brisalca vetrobranskega stekla s tipalom za dež

Tipalo za dež zazna prisotnost dežnih kapelj na vetrobranskem steklu in v skladu z njihovo količino uravnava interval ter hitrost brisalcev

Vpetja za prtljažnik

Nameščanje in snemanje prtljažnika je preprosto, saj temu namenjena vpetja postopek zelo poenostavijo.

Zadnji difuzor in dvojna zaključka izpušne cevi

Zadnji del s svojo vpadljivo obliko priča o športnem značaju vozila.

Velik zadnji spojler

Velik zadnji spojler da vozilu WRX STI pridih športnega sloga in aerodinamičnosti.

Notranja oprema

Sedili anteriori RECARO*2

Sprednja sedeža RECARO*2 z rdečimi šivi in vstavki nagovarjata resnične športne navdušence. Sedeža sta nadvse udobna in dajeta vozilu prestižni značaj.

Sedeži v usnju z oporo ledvenega dela*3

Sedež v usnju z oporo ledvenega dela omogoča vozniku  poiskati idealen položaj za volanom za najudobnejšo vožnjo.

Volan v obliki črke D v usnju z rdečimi šivi

Za volanom WRX STI v usnju z rdečimi šivi se boste vsakega ovinka lotili z užitkom. Oblika črke D poudarja vodljivost in nadzor nad vozilom.

Stopalke v aluminiju

Stopalke v aluminiju vozila WRX STI so zasnovane za boljši občutek med izrazito športno vožnjo.

Jeklena zaščita pragov

WRX STI je opremljen z elegantnimi in prefinjenimi jeklenimi zaščitami pragov, okrašenimi s tremi črkami: STI, ki v celoti izražajo navdušujoče zmogljivosti vozila.

Samodejna dvopodročna klimatska naprava

S pomočjo te klimatske naprave je mogoče uravnavati tok zraka in temperaturo ločeno na strani voznika in sopotnika spredaj. Mikrofilter preprečuje vstop prahu v notranjost vozila.

Tipke za upravljanje z avdio sistemom na volanu

Sistem Bluetooth®*4 z mikrofonom, nameščenim na stropu omogoča samodejno povezavo vašega združljivega mobilnega telefona z avdio sistemom vozila. Omogoča tudi predvajanje glasbe iz predvajalnika, združljivega s sistemom Bluetooth®*4 in prebiranje vaše elektronske pošte s pametnega telefona.

Naslonjalo za roke z držaloma za pijače med zadnjima sedežema

Naslonjalo za roke med zadnjima sedežema z držaloma za pijače poudarja udobje in praktičnost tudi za potnika na zadnjih sedežih.

Športni merilniki z LCD prikazovalnikom

Podatki o vožnji so vam po zaslugi teh razločnih instrumentov vedno na voljo. Bela osvetlitev in rdeči kazalci občutno izboljšajo preglednost in vam dajejo občutek varnosti in sproščenosti. 3,5-palčni LCD prikazovalnik na sredini lahko prilagodite svojim potrebam, da imate želene informacije vedno pred seboj.

Večfunkcijski prikazovalnik

Večji 5,9-palčni večfunkcijski prikazovalnik visoke ločljivosti je bolj viden in prikazuje vrsto ključnih informacij o vozilu, koristnih za voznika. Front View Monitor vam bo pomagal preprečevati nezgode zaradi ovir pred vozilom ali pri speljevanju s parkirišč v pogojih slabe vidljivosti.

Avdio sistem Premium Harman/Kardon*6

WRX STI obsega 9 zvočnikov Harman/Kardon z ojačevalnikom za boljši in bogatejši zvok.

Prepoznavanje glasu*3 in Siri Eyes Free*1*4


Vaš WRX STI ima po zaslugi domiselnega sistema za prepoznavanje glasu*3 in dopolnilne funkcije Siri Eyes Free*1*4 več glasovnih funkcij. S pomočjo programa Siri lahko priklopite vašo Apple združljivo napravo*1, prostoročno opravljate telefonske klice, poslušate glasbo, pregledujete elektronsko pošto in brskate po spletu. Tudi brez programa Siri lahko s pomočjo prostoročnega načina komunicirate z navigacijsko napravo, telefonom in avdio sistemom, da bo vaše potovanje lahko povsem svobodno.

Rear View Camera

Voznik med vzvratnim premikanjem vozila lahko s pomočjo televizijske kamere opazuje barvno sliko področja za vozilom. Pomožne črte na sliki pa so mu v pomoč pri pravilnem parkiranju.

SUBARU STARLINK

Sistem SUBARU STARLINK preko zaslona na dotik ali s pomočjo glasovnih ukazov omogoča dostop do medmrežja, radia, aplikacij in drugega.  

*1 S-Package
*1 Brembo je zaščitena blagovna znamka družbe Brembo S.p.A.

© SUBARU CORPORATION. Vse pravice pridržane. Subaru Italia S.p.A. (delniška družba)
Pravni sedež: Ala (TN), L.go Negrelli 1, C.A.P. 38061 Kapital družbe 2,600.000 EUR
Upravni sedež: Via Montefeltro 6/A - 20156 Milano
Družba je podrejena funkciji upravljanja in usklajevanja družbe Subaru Europe N.V./S.A.
REA TN - 120893 | Davčna številka: 0118169021
Št. DDV: 01188480220 Delniška družba z enim družbenikom